HANDIGE LINKS

Diverse links naar handige websites voor en tijdens uw verblijf

Wagenborg passagiersdiensten

Het vakantiegevoel begint als je op de boot naar Schiermonnikoog zit.

Openbaar vervoer Schiermonnikoog

Het openbaar vervoer op Schiermonnikoog wordt verzorgd door Arriva. Er is bij aankomst van de veerboot altijd een aansluitende bus en omgekeerd zijn de bussen op tijd op de veerdam, zodat u weer op tijd bent voor uw bootreis terug.

VVV Schiermonnikoog

Bij het VVV Schiermonnikoog (Reeweg 5) vindt u allerlei toeristische informatie en wat er te doen is op dit prachtige eiland.

Informatiecentrum Het Baken

Het bezoekerscentrum is een goed startpunt om meer te weten te komen over het Nationaal Park en het eiland Schiermonnikoog.

Schierweb

Op deze site vindt u van alles over Schiermonnikoog.

Fietsenverhuur

Bij de Beusenhof staan twee fietsen( een dames- en herenfiets) tot uw beschikking, het gebruik ervan is voor eigen risico. Wilt u fietsen huren dan is deze site handig. U kunt eventueel online fietsen reserveren en laten afleveren bij de Beusenhof.

Verhuur van bed- en huishoudlinnen en speelgoed

In de Beusenhof is geen bed-, bad-, en keukenlinnen. Deze kunt u zelf meenemen of huren. Voor het huren kun je terecht bij deze websites. Alle drie bezorgen zij het linnengoed bij het huis en halen het ook weer op.

Visit Wadden

Het eiland Schiermonnikoog maakt deel uit van het natuurlijke werelderfgoed de Waddenzee. De mooiste plekken en verhalen over het waddeneiland ontdek je op deze site.

Lytje Willem

Lytje Willem verzorgt het recreatiewerk van Schiermonnikoog, voor jeugd van 3 tot en met 16 jaar. Het enthousiaste recreatieteam is iedere vakantie actief.